4 tips om polaroid foto’s te gebruiken op je bruiloft

Polaroid foto’s zijn heerlijk vintage en tegenwoordig weer zeer populair. Steeds vaker zie je dat polaroids op unieke wijze wordt gebruikt om een persoonlijk tintje mee te geven aan een bruiloft. Je kunt een polaroidcamera gewoon huren voor jouw bruiloft! In dit artikel vind je een aantal leuke manieren om polaroid foto’s te gebruiken op je bruiloft.

1. Gastenboek

Na afloop van je bruiloft is het leuk om terug te zien welke gasten gedurende de dag aanwezig waren. Zorg er daarom voor dat je gasten bij binnenkomst de mogelijkheid hebben om een leuke foto te maken, er iets persoonlijks bij te schrijven en ze op te hangen in een collage.  Zo ben je verzekerd van originele foto’s van al je gasten aan het einde van de dag!
tip: Zorg voor leuke attributen zodat de foto’s nog leuker worden!

polaroid foto's bruiloft

2. Bruidstaart

Ook kun je vooraf polaroid foto’s laten maken van jullie als bruidspaar. Deze kun je vervolgens met speciale prikkers in je bruidstaart prikken. Persoonlijker kun je je bruidspaar bijna niet maken!

bruidstaard polaroid

3. Huwelijksbedankje

Polaroid foto’s zijn niet alleen leuk om te maken van je gasten en vervolgens zelf te bewaren, andersom is ook een goede optie. Maak polaroid foto’s van jullie als bruidspaar, eventueel met de gasten, en geef deze samen met een cadeautje na afloop van de bruiloft als leuk en persoonlijk bedankje mee.
Tip: Ga op zoek naar een originele manier om jouw gasten te bedanken, hierdoor zullen óók zij deze  bijzondere dag nooit vergeten!

bedankje bruiloft

4. Geen polaroid camera?

Heb je zelf geen polaroid camera maar wil je toch aan de slag met polaroid foto’s voor of tijdens je bruiloft? Bij Kruidvat is het mogelijk om digitale foto’s in polaroid stijl af te laten drukken. Dus ook wanneer je niet de beschikking hebt over een polaroidcamera kun je met terugwerkende kracht je eigen fotoboek maken met polaroid foto’s.

polaroid style printen

Reacties zijn gesloten.