5 originele vervoersmogelijkheden op je trouwdag

trouwkoets

De rit naar de kerk of het gemeentehuis is een bijzonder moment van de je trouwdag. De weg daar naar toe kun je uiteraard op verschillende manieren afleggen. In dit artikel vind je een aantal ideeën voor origineel trouwvervoer.

Auto

De meest gekozen optie is de auto, maar ook op dit gebied zijn er talloze mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een sportief model als de Lexus Coupe of een Ferrari. Maar ook een klassieke auto als een Rolls Royce of de luxe van een limousine behoren tot de opties.

Paard en wagen

Misschien wel één van de meest romantische opties: met paard en wagen naar je trouwlocatie. Je kunt kiezen voor een huifkar of een koets. Wanneer je op de route een straat met kinderkopjes tegenkomt, zul je je door het geluid van de hoeven en de wielen helemaal in het Victoriaanse tijdperk wanen.

Bus

Ook de ouderwetse schoolbus is populair. Het is niet alleen een stijlvol vervoermiddel, maar ook nog eens erg praktisch. Een bus biedt veel zitplaatsen, waardoor je ook meteen je gasten kunt vervoeren. Zo voorkom je ook meteen parkeerproblemen. Tot slot is het ook vooral erg gezellig, omdat iedereen bij elkaar zit.

Boot

Als je trouwlocatie vlak bij of aan het water ligt, kun je ook een boot overwegen als trouwvervoer. Ook hierbij zijn veel mogelijkheden: van luxe jacht tot roeiboot en van motorboot tot romantische gondel. Je kunt ervoor kiezen om je gasten mee te nemen in de boot en allemaal samen op de trouwlocatie aan te komen, of juist samen met je geliefde.

Bakfiets

Tot slot is ook de bakfiets uitermate populair en romantisch: de bruidegom op de trappers, de bruid die in de bak gaat zitten. Het is niet het meest comfortabele vervoermiddel, maar levert wel mooie plaatjes op. Bovendien is het ook nog eens goedkoop en goed voor het milieu.

Natuurlijk zien er nog veel meer originele vervoersmogelijkheden voor je trouwdag. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vrachtwagen, helikopter of Vespa? Er zijn mogelijkheden genoeg, maar kies vooral een vervoermiddel dat goed bij jullie past.

Reacties zijn gesloten.