Blauwe ouwe

Purple-and-white-wrapped-wedding-gifts-540x359Something old, something new, something borrowed, something blue. Deze spreuk is een van de vele tradities bij een huwelijk. Maar wat geef je dan eigenlijk? Hier wat leuke ideeën die jij als goede vriend(in) van de bruid kunt geven.

Something old

Als je iets ouds geeft, dan moet dit natuurlijk wel iets moois zijn. Geef iets uit jullie jeugd, dit kan een oude foto zijn maar ook een tekening, een vriendschapsketting of zelfs een van de vele briefjes die jullie vroeger naar elkaar schreven.

Something new

Iets nieuws kan natuurlijk van alles zijn. Denk eraan dat het leuk zou zijn als de bruid er iets aan heeft, dus geef bijvoorbeeld mooie oorbellen of iets symbolisch voor de mooie tijd die jullie nog zullen beleven in de toekomst.

Something borrowed

Bedenk wat je graag uit zou willen lenen aan de bruid. Dit kan iets groots zijn zoals je trouwjurk of je schoenen, maar ook iets kleins zoals een geluksmuntje of een haarklem.

Something blue

Bedenk een leuk blauw item dat de bruid nog niet heeft. Hierbij kun je denken in de richting van een kousenband, blauwe mascara of aan een blauw fotoboek waar ze haar trouwfoto’s later in kan plakken.

Hoe dan ook, wees origineel en maak het persoonlijk.

Reacties zijn gesloten.