Trouwen in de buitenlucht

Vroeger was het heel normaal dat je pas getrouwd het ouderlijk huis verlaat en de bruid letterlijk door de vader werd ‘vrij gegeven’ aan the husband to be. Trouwen heeft hierdoor tijdenlang een wat ouderwets, niet van deze tijd, karakter gekregen. Maar de bruiloften zijn terug! Steeds meer mensen stappen weer met elkaar in het huwelijksbootje. Niet omdat het moet, maar omdat we het willen! Maar we willen het dan natuurlijk wel net even iets anders.

trouwen-camping

De traditionele bruiloft, in de kerk, met een hagelwitte jurk en een officiële receptie is geen must meer in deze tijd. Alles mag en alles kan! Jouw grote dag kan nu ook echt jouw dag zijn. Hierin zien we dat mensen nu vaker kiezen voor een wat meer ongedwongen bruiloft met een minder strak schema. Het moet vooral leuk en ontspannen zijn.

Erg populair is het dan ook om je bruiloft in de buitenlucht te vieren. Het strand is altijd een populaire locatie, maar ook het bos, een mooi park of zelfs de camping! Maar je kunt natuurlijk niet met je hoge witte pumps de bossen in. Geen zorgen, de bruidsmode heeft de trend van buiten bruiloften goed aangevoeld. Je kunt gewoon je muiltjes in ruilen voor een paar bruilofts-kaplaarzen.Even alternatief als de campingbruiloft, maar des te interessanter, verrassender en misschien wel mooier.

trouwen-kaplaarzen-manfield

De grootste risicofactor van een bruiloft op een Nederlandse camping is misschien wel het oer-Hollandse weer. Slechts enkele dagen in het jaar kunnen we genieten van een mooi weer, en dan mogen we blij zijn als dit ook nog een aantal dagen achter elkaar is. Het is daarom ook slim om je outfit hier op aan te passen, ook voor de gasten. In plaats van de noemde witte pumps, muiltjes en kaplaarzen, kun je bijvoorbeeld kiezen voor de kleur zwart. Zwart hoeft helemaal niet grauw, saai of winters te zijn. Zo zijn stijlvolle zwarte pumps elegant, chique en absoluut niet winters. Het licht er maar net aan hoe de rest van je outfit eruit ziet. Wisselend kleurgebruik dat past bij de tijd van het jaar maakt of kraakt een outfit.

Reacties zijn gesloten.